FK “Željezničar” uputio zahvalnicu dosadašnjem načelniku Nedžadu Koldži i poželio dobrodošlicu novom načelniku Općine dr. Hasanu Tanoviću sa željama za nastavak uspješne saradnje

FK “Željezničar” u svom saopštenju  izrazio je zahvalnost na uspješnoj saradnji dugogodišnjem načelniku Općine Novo Sarajevo Nedžadu Koldži i svim članovima dosadašnjeg Općinskog vijeća, te uputio iskrene čestitke novom načelniku Općine, dr. Hasanu Tanoviću i novim članovima Općinskog vijeća Novo Sarajevo koji će voditi Općinu u naredne četiri godine.

Iz ovog fudbalskog kluba su istakli da se nadaju da će se saradnja između Općine i njenog najvećeg brenda podići na još viši nivo, budući da se radi o Klubu koji je od javnog interesa za Općinu Novo Sarajevo i već duži niz godina s ponosom prezentuje Općinu u najboljem svjetlu na domaćim i evropskim takmičenjima.

“Stadion Grbavica je trenutno najuslovniji stadion u BiH i trenutni dom A reprezentacije BiH, a uz očekivani nastavak administrativne i finansijske pomoći od strane Općine Novo Sarajevo, Klub će nastaviti s infrastrukturnim projektima, jačanjem Omladinske škole i nastavkom provođenja javnog interesa. FK “Željezničar” se još jednom zahvaljuje Nedžadu Koldži i članovima Općinskog vijeća, te čestitamo i želimo dobrodošlicu novom načelniku Općine, dr. Hasanu Tanoviću i novim članovima Općinskog vijeća”, navodi se u saopštenju ovog Kluba.

Share Follow