Javna rasprava o Nacrtu Budžeta Općine Novo Sarajevo za 2020. godinu

Općinsko vijeće Novo Sarajevo je 5. novembra ove godine, na svojoj 33. sjednici razmatralo i usvojilo Nacrt Budžeta Općine Novo Sarajevo i Nacrt Odluke o izvršavanju Budžeta Općine Novo Sarajevo za 2020. godinu, te iste uputilo na javnu raspravu.

Nacrt Budžeta Općine Novo Sarajevo objaviti će se u subotu, 09.11.2019.  godine u dnevnim novinama Dnevni avaz i Oslobođenje, te će isti ostati dostupan na web stranici Općine do završetka termina javne rasprave, do 20.11.2019. godine.

Zborovi građana u mjesnim zajednicama po javnoj raspravi o Nacrtu Budžeta Općine Novo Sarajevo za 2020. godinu održat će se u periodu od 11. do 14. novembra ove godine.

Zainteresirani učesnici u javnoj raspravi svoje prijedloge mogu dostaviti putem mjesnih zajednica, direktno u Općinu Novo Sarajevo predajom zahtjeva na protokol, popunjavanjem online obrasca na općinskoj web stranici ili putem e-mail-a: budzet@novosarajevo.ba.

Javna rasprava o Nacrtu Budžeta Općine Novo Sarajevo za 2020. godinu sa pripadajućim dokumentima i terminima održavanja zborova građana po mjesnim zajednicama