U četvrtak, 13. februara u 10:00 sati u Dječijoj kući prezentacija Javnog poziva za učešće u CEFE programu poduzetničke podrške

 

U četvrtak, 13. februara ove godine u 10:00 sati u Dječijoj kući (ulica Grbavička bb) održat će se prezentacija Javnog poziva za učešće u CEFE programu poduzetničke podrške u Općini Novo Sarajevo.

Općina Novo Sarajevo i Udruženje trenera CEFE u BiH, objavili su Javni poziv mladim osobama za učešće u CEFE programu poduzetničke podrške u Općini Novo Sarajevo, a poziv u cijelosti dostupan je na web stranici Općine (www.novosarajevo.ba).

Poziv je otvoren 22.01.2020. godine, a prijave se mogu predati do 21.02.2020. godine na Protokol Općine Novo Sarajevo ili na e-mail: lokalni.razvoj@novosarajevo.ba.

Кako bi potencijalni kandidati i kandidatkinje koji planiraju uzeti učešće u programu podrške poduzetništvu putem Javnog poziva dobili sve potrebne informacije, Općina Novo Sarajevo i Udruženje trenera CEFE u BiH organizuju prezentaciju Javnog poziva svim zainteresovanim osobama – potencijalnim kandidatima.

Sve zainteresirane pozivamo da prisustvuju prezentaciji u četvrtak, 13. februara i prijave se za učešće u javnom pozivu, odnosno CEFE programu podrške poduzetništvu.