example

FK “eljezniar” uputio zahvalnicu dosadanjem naelniku Nedadu Koldi i poelio dobrodolicu novom naelniku Opine dr. Hasanu Tanoviu sa eljama za nastavak uspjene saradnje

FK “Željezničar” u svom saopštenju  izrazio je zahvalnost na uspješnoj saradnji dugogodišnjem načelniku Općine Novo Sarajevo Nedžadu Koldži i svim članovima dosadašnjeg Općinskog vijeća, te uputio iskrene čestitke novom načelniku Općine, dr. Hasanu Tanoviću i novim članovima Općinskog vijeća Novo Sarajevo koji će voditi Općinu u naredne četiri godine.

Iz ovog fudbalskog kluba su istakli da se nadaju da će se saradnja između Općine i njenog najvećeg brenda podići na još viši nivo, budući da se radi o Klubu koji je od javnog interesa za Općinu Novo Sarajevo i već duži niz godina s ponosom prezentuje Općinu u najboljem svjetlu na domaćim i evropskim takmičenjima.

“Stadion Grbavica je trenutno najuslovniji stadion u BiH i trenutni dom A reprezentacije BiH, a uz očekivani nastavak administrativne i finansijske pomoći od strane Općine Novo Sarajevo, Klub će nastaviti s infrastrukturnim projektima, jačanjem Omladinske škole i nastavkom provođenja javnog interesa. FK “Željezničar” se još jednom zahvaljuje Nedžadu Koldži i članovima Općinskog vijeća, te čestitamo i želimo dobrodošlicu novom načelniku Općine, dr. Hasanu Tanoviću i novim članovima Općinskog vijeća”, navodi se u saopštenju ovog Kluba.


BRZI LINKOVINAJNOVIJE VIJESTI
Izdata građevinska dozvola za nastavak izgradnje Južne longitudinale

Prva dionica Južne longitudinale od ulica Zagrebačka do skretanja za ulicu Derviša ...

Anketa za privrednike sa teritorije Općine Novo Sarajevo

Za potrebe izrade Programa podrške razvoju poslovnog sektora Općine Novo Sarajevo za period ...

„Kreativna radionica za djecu s poteškoćama u razvoju“ u ...

Načelnik Općine Novo Sarajevo, dr. Hasan Tanović obišao je prvu od četiri ...


KONTAKT
RADNO VRIJEME
Ponedjeljak - Petak
07:30 - 16:00
Šalter sala
Ponedjeljak - Petak
07:30 - 18:00
OSNOVNI KONTAKT PODACI
Zmaja od Bosne 55
71000 Sarajevo, BiH
Centrala tel: +387 33 492-100
Depozitni račun (račun za prikupljanje javnih prihoda):
1411965320011288 Bosna Bank International d.d.
Press
71000 Sarajevo, BiH
tel: +387 33 492-276, +387 33 492-275
fax: +387 33 492-342
© Općina Novo Sarajevo