example

FK „Željezničar“ zahvalio načelniku Tanoviću za četverogodišnju saradnju

Delegacija FK „Željezničar“ predvođena direktoricom Kluba Amirom Uzunović i predsjednikom Upravnog odbora Admirom Tunovićem, posjetili su Općinu Novo Sarajevo i načelniku dr. Hasanu Tanoviću u znak zahvalnosti za podršku i doprinos u razvoju Kluba uručili poseban dres sa njegovim imenom.

Načelnik dr. Tanović istakao je da se Općina Novo Sarajevo s ponosom ističe kao prva sportska općina u Bosni i Hercegovini, prepoznajući važnost sporta kao temelja društvenog razvoja i zajedništva.

„Pored skoro milionskog ulaganja u kapacitete Javnog preduzeća „ONSA“ i rekonstrukcije pomoćnog terena koji u ovom momentu u najvećem obimu koristi Omladinski pogon FK „Željezničar“, te direktnom finansijskom  podrškom od 800.000 KM godišnje, Općina pruža ozbiljnu podršku klubu, a posebno me raduje što su u mom mandatu postignuti ključni koraci u procesu izgradnje južne tribine stadiona Grbavica. Iskreno se zahvaljujem predstavnicima FK „Željezničar“ na izuzetnoj saradnji i postignutim rezultatima, uz nadu da će nova općinska administracija nastaviti ovim putem te i dalje podržavati sportski razvoj naše zajednice", istakao je načelnik dr. Hasan Tanović.

U ime rukovodstva Kluba, uposlenika i polaznika Omladinske škole FK „Željezničar“ posebnu zahvalnost iskazao je predsjednik Upravnog odbora Kluba Admir Tunović.

„Želim da iskažem veliku zahvalnost načelniku Tanoviću za izuzetnu podršku tokom protekle četiri godine, a posebno na realizaciji sistemskog rješenja za dugoročnu finansijsku podršku Klubu, kao i za podršku i dosadašnje konkretne aktivnosti na realizaciji projekta nove Južne tribine stadiona Grbavica. Načelnik Tanović je postavio visoke standarde i FK Željezničar se nada i očekuje da i nove rukovodstvene strukture Općine Novo Sarajevo nastave, pa i unaprijede podršku FK Željezničar kao jednom od simbola Općine Novo Sarajevo, grada Sarajeva i šire zajednice, kazao je Tunović.

 

 


BRZI LINKOVI



NAJNOVIJE VIJESTI
FK „Željezničar“ zahvalio načelniku Tanoviću za ...

Delegacija FK „Željezničar“ predvođena direktoricom Kluba Amirom Uzunović i ...

Načelnik Tanović uručio zahvalnice članovima Štaba civilne ...

Općina Novo Sarajevo svake godine provodi niz aktivnosti na opremanju službi koje su u sistemu ...

Poduzete dodatne preventivne mjere na klizištu u ulici Reisa Fehima ...

Općina Novo Sarajevo je putem Službe civilne zaštite na osnovu preporuka Zavoda za ...


KONTAKT
RADNO VRIJEME
Ponedjeljak - Petak
07:30 - 16:00
Šalter sala
Ponedjeljak - Petak
07:30 - 18:00
OSNOVNI KONTAKT PODACI
Zmaja od Bosne 55
71000 Sarajevo, BiH
Centrala tel: +387 33 492-100
Depozitni račun (račun za prikupljanje javnih prihoda):
1411965320011288 Bosna Bank International d.d.
Press
71000 Sarajevo, BiH
tel: +387 33 492-276, +387 33 492-275
fax: +387 33 492-342
© Općina Novo Sarajevo