example

Odran sastanak u povodu realizacije projekta Sto za budunost na kojem je prezentirana projektna ideja namijenjena studentima

U zgradi Općine Novo Sarajevo, 02.decembra ove godine, održan je sastanak u povodu realizacije projekta „Sto za budućnost“ koji ima za cilj podsticaj, edukaciju i ososobljavanje najboljih studenata Univerziteta Fakulteta u Sarajevu.

Ovom prilikom, predstavnici Tershouse prezentirali su projektnu ideju sa svim detaljima namijenjenu novim generacijama da se lakše ostvare na tržištu rada i ostanu u našoj zemlji, te da na taj način zajedno stvaraju nove vrijednosti.

Realizacijom navedenog projekta, Tershouse će obezbijediti mogućnost besplatnog korištenja paketa „Virtual office“za sve polaznike projekta, koji podrazumijeva virtuelnu adresu tershouse, istaknutu reklamu, poštansko sanduče i e-mail notifikacije. Svim učesnicima projekta, na raspolaganju će biti kompletan tershouse prostor od 580m2 sa svim sadržajima koje tershouse nudi.

Tershouse se kroz projekat posmatra kao prostor za rad i učenje i platforma za sticanje novih znanja, s tim da korisnici projekta proširuju svoju mrežu kontakata i ostvaruju poslovne uspjehe.

Projekat „Sto za budućnost“ podrazumijeva društveno odgovorni segment velikih kompanija iz Bosne i Hercegovine, koji se ogleda u inicijativi zakupa stolova u njihovom coworking prostoru za najbolje rangirane apsolvente sa Univerziteta Fakulteta u Sarajevu. Cilj je uključiti najmanje 20 najbolje rangiranih apsolvenata sa Univerziteta Fakulteta u Sarajevu kroz program koji će trajati šest mjeseci.

Na sastanku je načelno dogovoreno da će Općina Novo Sarajevo podržati navedeni projekat, a sve u zavisnosti od broja studenata sa područja ove lokalne zajednice.


BRZI LINKOVINAJNOVIJE VIJESTI
12. godišnjica rada Centra za zdravo starenje Novo Sarajevo

U veseloj atmosferi uz muziku i pjesmu proslavljeno je 12. godina od osnivanja Centra za zdravo ...

Otvoren četvrti festival sporta „Sport Fest“

Udruženje građana za umjetnost, kulturu i sport ”Spektar”, u Sportskoj dvorani ...

UPOZORENJE za preduzimanje preventivnih mjera zaštite i spašavanja ...

Hidrometerološki zavod FBiH izdao je NARANDŽASTO upozorenje zbog obilnih padavina koje mogu ...


KONTAKT
RADNO VRIJEME
Ponedjeljak - Petak
07:30 - 16:00
Šalter sala
Ponedjeljak - Petak
07:30 - 18:00
OSNOVNI KONTAKT PODACI
Zmaja od Bosne 55
71000 Sarajevo, BiH
Centrala tel: +387 33 492-100
Depozitni račun (račun za prikupljanje javnih prihoda):
1411965320011288 Bosna Bank International d.d.
Press
71000 Sarajevo, BiH
tel: +387 33 492-276, +387 33 492-275
fax: +387 33 492-342
© Općina Novo Sarajevo